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Edição |
Título |
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v. 5, n. 1 (2021): Janeiro/Fevereiro/Março |
STATE INNOVATION SYSTEM IN PIAUÃ: AN ANALYSIS OF PUBLIC ICTS FROM NITS AND INTELLECTUAL PROPERTY |
Resumo
PDF
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Marina Bezerra da Silva, Helano Diógenes Pinheiro, Maria Emilia Camargo |
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v. 6, n. 3 (2022): Julho/Agosto/Setembro |
TECHNOLOGICAL MAPPING ON AGROINDUSTRY |
Resumo
PDF
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José AprÃgio Carneiro Neto, Elcioneide Costa Silva Carneiro, Cleide Ane Barbosa da Cruz, Antonio Martins de Oliveira Junior, Mário Jorge Campos dos Santos |
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v. 4, n. 1 (2020): Janeiro/Fevereiro/Março |
TECHNICAL PRODUCT: ACCESSIBILITY IN PUBLIC SPACES FOR TOURISM IN SÃO BORJA WITH THE MOBILE APPLICATION |
Resumo
PDF
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Cláudio Gabriel Soares Araújo, Kellem Paula Rohãn Araújo, Thiago Depoi Stoll, Fátima Regina Zan, Carmen Regina Dorneles Nogueira |
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v. 3, n. 4 (2019): Outubro/Novembro/Dezembro |
APIT (AFFERING TECHNOLOGICAL INNOVATION POTENTIAL): METHODOLOGY FOR AFFECTING TECHNOLOGICAL INNOVATION POTENTIAL |
Resumo
PDF
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Rodrigo Pereira Barata, Tecia Vieira Carvalho |
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v. 3, n. 4 (2019): Outubro/Novembro/Dezembro |
INCLUDING CASHEW SWEET SAUCE IN GOAT MILK YOGURT CAN INCREASE SENSORY ACCEPTANCE? |
Resumo
PDF
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Juliano Silva Lima, Roseli Santana Lima, Samara Dias Gonçalves, Silvania Alves Ladeira |
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