| |
| Edição |
Título |
| |
| v. 2, n. 4 (2018): Outubro/Novembro/Dezembro |
TECHNOLOGY MAPPING TO FOOD PRODUCTION APPLIED NANOTECHNOLOGY |
Resumo
PDF
|
|
Bruno Ramos Eloy, Cleide Ane Barbosa da Cruz, Cleide Mara Barbosa da Cruz, João Antonio Belmino dos Santos, Ana Eleonora Almeida Paixão |
| |
| v. 3, n. 1 (2019): Janeiro/Fevereiro/Março |
APPLICATION OF NANOPARTICLES FOR IMPROVEMENT OF THE CHEMOTHERAPY PROCESS: A TECHNOLOGICAL MAPPING |
Resumo
PDF
|
|
Cleide Ane Barbosa da Cruz, Daiane Costa Guimarães, Ana Eleonora Almeida Paixão, Suzana Leitão Russo |
| |
| v. 2, n. 4 (2018): Outubro/Novembro/Dezembro |
SUPPLEMENTS AS FOOD COMPLEMENTATION: A TECHNOLOGICAL MAPPING |
Resumo
PDF
|
|
Cleide Ane Barbosa da Cruz, Bruno Ramos Eloy, Cleide Mara Barbosa da Cruz, Ana Eleonora Almeida Paixão, João Antônio Belmino dos Santos |
| |
| v. 4, n. 3 (2020): Julho/Agosto/Setembro |
TECHNOLOGICAL MAPPING ON INFLUENZA VIRUS |
Resumo
PDF
|
|
Cleide Ane Barbosa da Cruz, Cleide Mara Barbosa da Cruz, Laudiceia Normando de Souza, Ilmara de Jesus Oliveira |
| |
| v. 4, n. 1 (2020): Janeiro/Fevereiro/Março |
APPLICATION OF NANOPARTICLES FOR THE TREATMENT OF CANCER: A TECHNOLOGICAL MAPPING |
Resumo
PDF
|
|
Cleide Ane Barbosa da Cruz, Laudiceia Normando de Souza, Ana Eleonora Almeida Paixão |
| |
| 1 a 5 de 5 itens |
|