|
Edição |
Título |
|
v. 8, n. 4 (2024): Outubro/Novembro/Dezembro |
BRAZIL'S SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES: A PATHWAY TO SDG 2 - ZERO HUNGER |
Resumo
PDF
|
Cristina M Quintella, Wagna Piler Carvalho dos Santos, Edilson Araujo Pires |
|
v. 7, n. 4 (2023): Outubro/Novembro/Dezembro |
ROCAMBOLE FROM LAGOA DOURADA: AN ANALYSIS OF THE POSSIBILITY OF RECOGNITION AS A GEOGRAPHICAL INDICATION |
Resumo
PDF
|
Alexandre Elman Chwartzmann, Juliana Panosso Ferry de Souza, Sebastiana de Melo Lima, Kelly Lissandra Bruch, Shana Sabbado Flores |
|
v. 4, n. 4 (2020): Outubro/Novembro/Dezembro |
POTENTIAL OF GEOGRAPHICAL INDICATION OF TILAPIA IN THE MUNICIPALITY OF GLORY - BAHIA |
Resumo
PDF
|
Valdir Silva da Conceição Júnior, Angela Machado Rocha, Marcelo Santana Silva, Valdir Silva da Conceição |
|
v. 4, n. 3 (2020): Julho/Agosto/Setembro |
TECHNOLOGICAL MAPPING OF FOOD ENRICHMENT UNDER PATENT APPLICATION APPROACH |
Resumo
PDF
|
Josileide Gonçalves Borges |
|
v. 2, n. 4 (2018): Outubro/Novembro/Dezembro |
SUPPLEMENTS AS FOOD COMPLEMENTATION: A TECHNOLOGICAL MAPPING |
Resumo
PDF
|
Cleide Ane Barbosa da Cruz, Bruno Ramos Eloy, Cleide Mara Barbosa da Cruz, Ana Eleonora Almeida Paixão, João Antônio Belmino dos Santos |
|
1 a 5 de 5 itens |
|